Anita – Biesbosch Dordrecht

Alweer bijna een maand geleden ben ik met Anita naar de Biesbosch gereden om gezellig te shooten. De locatie was ik maanden eerder al eens tegen gekomen tijdens een lekkere wandeling met de hond en ik had hem al een hele tijd op mijn verlanglijstje staan om er te shooten. Eind november was het dan eindelijk zo ver!

Anita reageerde op een bericht dat ik op Facebook had geplaatst voor nieuwe samenwerkingen. Herkennen jullie haar nog? In 2014 hebben we ook al samen geshoot, die foto’s vind je hier. Vier jaar terug was ik onwijs blij met de foto’s die we samen gemaakt hebben en ook dit keer zijn er weer hele toffe plaatjes uit voort gekomen. Shooten met Anita is gewoon altijd een goed idee!

veraxanita-1veraxanita-7veraxanita-11veraxanita-16veraxanita-22veraxanita-23veraxanita-26veraxanita-28veraxanita-32veraxanita-33veraxanita-34veraxanita-36veraxanita-39veraxanita-46veraxanita-48veraxanita-49

Een gedachte over “Anita – Biesbosch Dordrecht

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s