Alexandra – Alblasserdam

Wat was het koud tijdens deze shoot! Eerder deze maand ben ik met mijn vriendin Alexandra het ‘bos’ (een parkje met een paar bomen) in Alblasserdam in geweest om foto’s te maken.

Ook Alexandra had gereageerd op mijn Facebook oproep voor portfolioshoots en wat ben ik blij dat ze dat gedaan heeft. Niet alleen is het altijd gezellig, maar ook de foto’s zijn enorm leuk geworden (ondanks de kou). Na een tijdje shooten begon Alexandra te rillen en waren mijn handen om mijn camera heen verkrampt, dus besloten we snel naar mijn huis te gaan voor een warme kop thee!

‚Äč

En extra leuk: binnenkort komt ze ook nog gezellig met haar vriend samen op de foto bij mij, nu al zin in!

veravanudenfotografie1veravanudenfotografie2veravanudenfotografie3veravanudenfotografie4veravanudenfotografie5veravanudenfotografie6veravanudenfotografie7veravanudenfotografie8veravanudenfotografie9veravanudenfotografie10veravanudenfotografie11veravanudenfotografie12veravanudenfotografie13

Een gedachte over “Alexandra – Alblasserdam

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s