Algemene voorwaarden

-Annuleren van de fotoshoot is kosteloos tot 48 uur voorafgaand aan de fotoshoot. Daarna wordt 50% van de oorspronkelijke kosten in rekening gebracht.
-Ik bezit geen studio dus we zijn afhankelijk van het weer. Het kan dus voorkomen dat we de shoot op korte termijn moeten verplaatsen omdat het weer niet anders toelaat. Hier zijn geen kosten aan verbonden.
-De betaling van de fotoshoot mag via een bankoverschrijving gedaan worden. Op de dag van de fotoshoot moet het overeengekomen bedrag op rekening van de fotograaf staan.

-De ontvangen foto’s mogen niet bewerkt worden door de opdrachtgever of door derden zonder schriftelijk toestemming van de fotograaf.
-De gemaakte foto’s zijn altijd eigendom van de fotograaf. Deze mag de foto’s overal publiceren tenzij anders afgesproken. Bezwaar hiertegen dient voorafgaand aan de overeenkomst schriftelijk bekend gemaakt te worden.
-De opdrachtgever is geen eigenaar van de gemaakte foto’s. Deze mag de foto’s niet beschikbaar stellen voor commerciële doeleinden zonder voorafgaand schriftelijk toestemming van fotograaf.

-Klachten dienen uiterlijk 7 dagen na ontvangst van alle fotobestanden schriftelijk gemeld te worden bij de fotograaf. We zullen vervolgens samen een oplossing hiervoor bedenken.