Na het boeken van jouw fotoshoot gaat de voorpret echt beginnen! Samen bespreken we wat jouw wensen en verwachtingen zijn. Zo weten we allemaal precies waar we aan toe zijn op de dag van de shoot!

We bespreken de locatie, hoe laat we foto's gaan maken (hoe laat is het gouden uur eigenlijk?), jullie outfits en verder alles waar je maar vragen over hebt!

En dan is de dag aangebroken! We ontmoeten elkaar op de parkeerplaats en het is meteen leuk. We leren elkaar een beetje kennen en op een ontspannen manier gaan we foto's maken. Ik heb genoeg leuke ideeën, dus je hoeft niet verloren voor de camera te staan met een neplach die spierpijn in je kaken veroorzaakt. Het wordt gewoon een leuke, ontspannen ervaring, met gave foto's als resultaat!

Fotoshoot bij Fotogravera!

Alles wat je wil weten

Meteen een afspraak maken?

Investering

€ 185,-

Hiervoor krijg je:

- mijn tijd en creativiteit tijdens én voorafgaand aan de shoot

- 1 tot 1,5 uur fotograferen op locatie

- binnen 24 uur een preview van één of twee foto's

- binnen twee weken alle beste foto's (minimaal 30) nabewerkt in mijn stijl en in hoge resolutie opgestuurd

Exclusief bij een fotoshoot

afdrukken

Extra tijd

Reiskosten

Wil je dat ik langer dan 1,5 uur foto's kom maken op een feestje bijvoorbeeld? Of zodat we al je favoriete plekken in een natuurpark kunnen meenemen in de shoot? Tegen een meerprijs is dit mogelijk, vanzelfsprekend krijg je dan ook meer foto's opgestuurd.

Wil je jouw favoriete foto's af laten drukken, of misschien wel een fotoalbum bestellen waar je nog regelmatig in terug kan bladeren? Dat kan ik natuurlijk voor je regelen bij een professionele drukker. Zo ben je zeker van een mooi resultaat en geen kwaliteit- of kleurverlies.

Binnen een straal van 10 km rondom postcode 2951 PL zijn de reiskosten inbegrepen bij de fotoshoot. Daarbuiten vraag ik je mijn reiskosten te vergoeden met €0,30 per km.