Wat leuk dat je er bent!

Even voorstellen!

Mijn naam is Vera Pull ter Gunne - van Uden, het gezicht achter FotograVera! Ik ben 30 jaar oud en een creatieve doener met passie voor portret- en hondenfotografie.

Bij portretfotografie vind ik het belangrijk dat mensen zichzelf in mijn foto's zien zoals ik ze zie: uniek en mooi. Waarom? Omdat veel mensen het idee hebben dat zij meer moeten zijn dan zichzelf, terwijl ik vind dat we allemaal juist waardevol (en mooi) zijn als we dicht bij onszelf blijven. Tijdens een shoot wil ik zo veel mogelijk plezier met je maken, zodat de foto's spontaan zijn en jou laten zien zoals je echt bent.

En sinds mijn eigen hond ging het steeds meer kriebelen om ook honden te fotograferen. Ik weet als geen ander hoe leuk het is om mooie foto's van je beste maatje te hebben. Jouw hond mag lekker zichzelf zijn! We nemen alle tijd voor mooie foto's.

i love them

most of all

Foto: Lindy Brouwer

Dit is mijn happy family: mijn lieve man Joost en onze Old English Bulldog Barney (vernoemd naar Barney wait-for-it Stinson van de serie How I Met Your Mother)! Omdat ik nooit foto's van ons samen had (laat staan mooie foto's) heb ik in 2018 besloten om elk jaar een fotoshoot te boeken van ons gezinnetje bij een andere fotograaf. En het is nu al zo leuk om de foto's te vergelijken en niet alleen onszelf, maar ook ons gezinnetje te zien groeien. Bij onze eerste fotoshoot waren Joost en ik samen en echt nog zoveel jonger om te zien, in 2020 kwam daar een schattig klein pupje Barney bij en tegenwoordig staat er een flinke hond tussen ons in.