Portfolioshoots

Om mijn portfolio uit te breiden bied ik soms gratis portfolioshoots aan. Wil je daarvoor in aanmerking komen? Vul dan het onderstaande contactformulier in. Omdat er maar een aantal plaatsen beschikbaar zijn, kan ik op voorhand niet garanderen dat je wordt uitgekozen voor een gratis fotoshoot. Na je aanmelding laat ik je zo snel mogelijk weten of je past bij de portfolioshoot of niet. 

Op dit moment ben ik op zoek naar:
Op dit moment ben ik niet op zoek naar modellen voor bepaalde shoots. Heb je zelf een gaaf idee? Laat het me vooral weten.

Na afloop van de shoot
Als jij past bij de shoot die ik in gedachten heb gaan we samen shooten. Zodra de foto’s klaar zijn krijg je een album toegestuurd waaruit je 2 foto’s mag kiezen die je in hoge resolutie toegestuurd krijgt. Deze foto’s kan je delen op social media (wel met naamsvermelding) en afdrukken. Als je geen keuze kunt maken tussen al dat moois hoef je je geen zorgen te maken. Je kan ook extra foto’s bijbestellen.

Nabestellen
Wil je een foto nabestellen? Laat mij weten om welke foto’s dat gaat. Zodra ik je betaling heb ontvangen stuur ik de foto(‘s) digitaal en in hoge resolutie naar je toe. Iedere nabestelde foto kost €7,50.

Voorwaarden
De gemaakte foto’s worden gebruikt ter aanvulling van mijn portfolio. De foto’s worden gebruikt voor social media kanalen en op mijn website. Verder kunnen ze gebruikt worden voor promotiemateriaal en zijn de algemene voorwaarden van toepassing.